Pro-mens obrazovni centar | Mentalna aritmetika SuanPan | Brzo čitanje FastForward | 018/250.700 | kontakt@pro-mens.com

fb goreyoutube goregplus goretw gorepi goreli gore
Play Attention

PlayAttention – za život iznad mogućnosti

U trci sa vremenom, postignite da vreme radi za vas. Rezultati vas neće iznenaditi, zapanjiće vas. Moguće je i naučno je dokazano.

Završite odmah SVE što danima odlažete ’za kasnije’ i to sa mnogo većim uspehom! Živite u trenutku, raščistite zbrku u glavi i ojačajte samopouzdanje. Organizujte misli – organizujte život.

NASA tehnologija u službi obrazovanja sada je dostupna i kod nas – za decu i odrasle.

Upis novih grupa je u toku
Prijavite se sada

PLAY ATTENTION je visoko-tehnološki patentirani neurokognitivni program za učenje i razvoj potencijala koji omogućuje kompletan trening mentalnih veština – pažnje, memorije, koncentracije, oblikovanje ponašanja, odgovornosti, organizacije, svesnog i namernog fokusa u trenutku.

PLAY ATTENTION je namenjen svim osobama od 5 do 105 godina koje žele da dugoročno unaprede svoju najmoćniju mašinu- svoj mozak.

PLAY ATTENTION je jedini sistem za učenje koji koji objedinjuje direktne povratne informacije o postizanju rezultata u realnom vremenu, trening kognitivnih veština i oblikovanje ponašanja.

PLAY ATTENTION je program koji mogu koristiti osobe sa ADHD-om, bio on dijagnostifikovan ili ne, i mogu ostvariti veliki napredak, o čemu svedoče naučne strudije. Međutim, treba imati u vidu da, bez obzira na izuzetne rezultate, ovaj program nije terapija.

Play Attention program podrazumeva:

  • Individualno prilagođen plan rada – postavljanje ciljeva, dinamika i merenja napredovanja na osnovu individualnih potreba i rezultata
  • Naprednu patentiranu tehnologiju u službi jačanja mentalnih kapaciteta - jača pažnja, memorija, koncentracija, organizacija, odgovornost, istrajnost na zadatku
  • Eliminaciju kočnica negativnog ponašanja – oblikovanje ponašanja u prilog jačanju izvršnih funkcija mozga
  • Merenje pažnje kroz prizmu četiri ključna parametra koji određuju sposobnost i nivo držanja pažnje ’pod kontrolom’ za svakog pojedinca
  • Podučavanje, praćenje i savetovanje od strane zvanično sertifikovanih trenera za Play Attention program
  • Podršku roditeljima čija deca učestvuju u programu i saradnju ka postizanju zajedničkih ciljeva
  • Trening pune i usredsređene svesnosti – namerna i svesna aktivacija pažnje usmerene na sadašnji trenutak

Play Attention je zvanično sertifikovan od strane Space Foundation kao Space Certified Educational Product, u domenu obrazovnih usluga inspirisanih kosmičkim tehnologijama, kao program i sistem inispirisan NASA tehnologijom.

Više o programu možete pronaći na linku www.playattention.rs, kao i na www.playattention.com (na engleskom jeziku). Centar PRO-MENS je eksluzivni distributer ovog programa za područje Balkana, kao i licencirani centar za obučavanje i sertifikaciju predavača za ovaj revolucionarni program.

Kako se prijaviti?

facebookyoutubegoogle+ twitterpinterestlinkedin

Pro-Mens d.o.o.
Jovana Ristića 11 Niš

Vaši utisci

Osvežavajući i moderan vid učenja, oplemenjuje i roditelje i decu! Dete se raduje brojevima i igrama koncentracije i uživa u njima. Odlična priprema za školu. Sve pohvale, nastavite tako!!!
~ Danijela Anić, mama šestogodišnje Magdalene

Pročitajte ostale utiske