Pro-mens obrazovni centar | Mentalna aritmetika SuanPan | Brzo čitanje FastForward | 018/250.700 | kontakt@pro-mens.com

fb goreyoutube goregplus goretw gorepi goreli gore

Prijavu za program mentalne aritmetike SuanPan za svoje dete možete najjednostavnije poslati putem naše forme za prijavu.

Ime:*
Telefon:*
E-mail:*
Poruka:

Kao odgovorna kompanija veoma brinemo o tome kako se čuvaju i obrađuju podaci o ličnosti. Prikupljanje, držanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrše se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Službeni glasnik RS", br. 97/08), na način predviđen zakonom. Prikupljene informacije ne daju se na uvid, niti se razmenjuju sa drugim organizacijama, podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom, niti na bilo koji drugi način koji bi mogao da bude štetan po vas uključujući i narušavanje vaše privatnosti.

Nakon obrade primljene prijave, kontaktiraće Vas naša nadležna služba i dogovoriti sa Vama detalje o terminima i svemu ostalom. Ovo važi kako za polaznike iz Niša, gde je naše sedište, tako i za polaznike iz bilo kog grada u kome rade naše franšize.

Takođe, možete nas kontaktirati putem naše forme za kontakt, javićemo Vam se u najkraćem roku i dogovoriti detalje oko upisa deteta (dece) na kurs mentalne aritmetike.

Ukoliko ste pak voljni da dobijete još dodatnih informacija pre prijave i upisa, možete nas pozvati putem telefona 018/250-700 ili nas posetiti na adresi Vožda Karađorđa 47 (Crveni pevac). Radno vreme škole je od 09:00-17:00 sati.

Za sve vas koji niste iz Niša ili Srbije, najbliži lokaciju možete pronaći na našoj listi franšiza u zemlji i regionu.

Za sva pitanja Vam stojimo na raspolaganju, a pogledajte i naše odgovore na najčešća pitanja.

facebookyoutubegoogle+ twitterpinterestlinkedin

Pro-Mens d.o.o.
Jovana Ristića 11 Niš

Vaši utisci

Osvežavajući i moderan vid učenja, oplemenjuje i roditelje i decu! Dete se raduje brojevima i igrama koncentracije i uživa u njima. Odlična priprema za školu. Sve pohvale, nastavite tako!!!
~ Danijela Anić, mama šestogodišnje Magdalene

Pročitajte ostale utiske