Pro-mens obrazovni centar | Mentalna aritmetika SuanPan | Brzo čitanje FastForward | 018/250.700 | kontakt@pro-mens.com

fb goreyoutube goregplus goretw gorepi goreli gore

Za sve zainteresovane primaoce franšize i partnere, organizujemo profesionalnu i sertifikovanu PRO-MENS obuku budućih predavača za rad u okviru PRO-MENS centra u Nišu i franšiznih centara u regionu sa kojima PRO-MENS DOO Niš ima zaključene ugovore o franšizingu.

obuka predavaca mentalna aritmetika suanpanObuka se se sastoji iz:

1. Obuke iz oblasti mentalne aritmetike
2. Operativnog plana i programa, kao i upotreba materijala koji se koriste
3. Metodologije programa
4. Dodatnih izdanja (vežbe pažnje, memorije, koncentracije) i dokumenata, kao i njihova primena
5. Primene testova (testiranje pažnje, opažanja, stilova učenja, višestruka inteligencija itd.)

Do sada su našu obuku prošli svi licencirani predavači u našim franšiznim centrima u Srbiji i regionu. Svoje stečeno znanje uveliko primenjuju u praksi i učenju dece veštinama mentalne aritmetike SuanPan.

facebookyoutubegoogle+ twitterpinterestlinkedin

Pro-Mens d.o.o.
Jovana Ristića 11 Niš

Naš tim

Naše polaznike obučavaju sertifikovani predavači, nastavnici i profesori sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi. Svi predavači su prošli sertifikovani kurs za obuku mentalne aritmetike.

milica vukotic yildirim

Milica Vukotić Yildirim je direktor centra Pro-mens. Po obrazovanju je diplomirani psiholog sa višegodišnjim praktičnim iskustvom u radu sa decom predškolskog i školskog uzrasta.

dusica-milosavljevic

Dušica Milosavljević je direktor nastave i razvoja u obrazovnom centru Pro-mens. Diplomirani je filolog za engleski jezik i književnost sa više od 10 godina iskustva u nastavi i radu sa decom.

ana-brankovic-momcilov

Ana Branković Momčilov je diplomirala na Visokoj školi za vaspitače i poseduje Montessori licencu. Radi sa decom najmlađeg uzrasta (kinder grupa), a u Pro-Mens centru je od osnivanja.

 

Upoznajte Pro-Mens tim

O nama

▼ ▼ ▼

PRO-MENS je centar koja se bavi obrazovanjem, inovacijama i istraživanjem u obrazovanju, u cilju da, najpre u Nišu, a i u celoj Srbiji, ponudi usluge obrazovanja koje idu u korak sa svetskim trendovima, nudeći programe mentalne aritmetike i brzog čitanja, čija je srž kombinacija metodike i psihologije.

Saznajte više o Pro-Mens centru

fb youtube gplus desnotwitterpinterestlinkedin

Vaši utisci

Osvežavajući i moderan vid učenja, oplemenjuje i roditelje i decu! Dete se raduje brojevima i igrama koncentracije i uživa u njima. Odlična priprema za školu. Sve pohvale, nastavite tako!!!
~ Danijela Anić, mama šestogodišnje Magdalene

Pročitajte ostale utiske