Pro-mens obrazovni centar | Mentalna aritmetika SuanPan | Brzo čitanje FastForward | 018/250.700 | kontakt@pro-mens.com

fb goreyoutube goregplus goretw gorepi goreli gore

Prijavu za program mentalne aritmetike SuanPan za svoje dete možete najjednostavnije poslati putem naše forme za prijavu.

Ime:*
Telefon:*
E-mail:*
Poruka:

Kao odgovorna kompanija veoma brinemo o tome kako se čuvaju i obrađuju podaci o ličnosti. Prikupljanje, držanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrše se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ("Službeni glasnik RS", br. 97/08), na način predviđen zakonom. Prikupljene informacije ne daju se na uvid, niti se razmenjuju sa drugim organizacijama, podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom, niti na bilo koji drugi način koji bi mogao da bude štetan po vas uključujući i narušavanje vaše privatnosti.

Nakon obrade primljene prijave, kontaktiraće Vas naša nadležna služba i dogovoriti sa Vama detalje o terminima i svemu ostalom. Ovo važi kako za polaznike iz Niša, gde je naše sedište, tako i za polaznike iz bilo kog grada u kome rade naše franšize.

Takođe, možete nas kontaktirati putem naše forme za kontakt, javićemo Vam se u najkraćem roku i dogovoriti detalje oko upisa deteta (dece) na kurs mentalne aritmetike.

Ukoliko ste pak voljni da dobijete još dodatnih informacija pre prijave i upisa, možete nas pozvati putem telefona 018/250-700 ili nas posetiti na adresi Vožda Karađorđa 47 (Crveni pevac). Radno vreme škole je od 09:00-17:00 sati.

Za sve vas koji niste iz Niša ili Srbije, najbliži lokaciju možete pronaći na našoj listi franšiza u zemlji i regionu.

Za sva pitanja Vam stojimo na raspolaganju, a pogledajte i naše odgovore na najčešća pitanja.

facebookyoutubegoogle+ twitterpinterestlinkedin

Pro-Mens d.o.o.
Jovana Ristića 11 Niš

Naš tim

Naše polaznike obučavaju sertifikovani predavači, nastavnici i profesori sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi. Svi predavači su prošli sertifikovani kurs za obuku mentalne aritmetike.

milica vukotic yildirim

Milica Vukotić Yildirim je direktor centra Pro-mens. Po obrazovanju je diplomirani psiholog sa višegodišnjim praktičnim iskustvom u radu sa decom predškolskog i školskog uzrasta.

dusica-milosavljevic

Dušica Milosavljević je direktor nastave i razvoja u obrazovnom centru Pro-mens. Diplomirani je filolog za engleski jezik i književnost sa više od 10 godina iskustva u nastavi i radu sa decom.

ana-brankovic-momcilov

Ana Branković Momčilov je diplomirala na Visokoj školi za vaspitače i poseduje Montessori licencu. Radi sa decom najmlađeg uzrasta (kinder grupa), a u Pro-Mens centru je od osnivanja.

 

Upoznajte Pro-Mens tim

O nama

▼ ▼ ▼

PRO-MENS je centar koja se bavi obrazovanjem, inovacijama i istraživanjem u obrazovanju, u cilju da, najpre u Nišu, a i u celoj Srbiji, ponudi usluge obrazovanja koje idu u korak sa svetskim trendovima, nudeći programe mentalne aritmetike i brzog čitanja, čija je srž kombinacija metodike i psihologije.

Saznajte više o Pro-Mens centru

fb youtube gplus desnotwitterpinterestlinkedin

Vaši utisci

Osvežavajući i moderan vid učenja, oplemenjuje i roditelje i decu! Dete se raduje brojevima i igrama koncentracije i uživa u njima. Odlična priprema za školu. Sve pohvale, nastavite tako!!!
~ Danijela Anić, mama šestogodišnje Magdalene

Pročitajte ostale utiske