Pro-mens obrazovni centar | Mentalna aritmetika SuanPan | Brzo čitanje FastForward | 018/250.700 | kontakt@pro-mens.com

fb goreyoutube goregplus goretw gorepi goreli gore
05 maj 2017

Sastanak "Obrazovanje obrazovanju" održan je 04.05.2017. u 18 h u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju.

Sastanak direktora svih osnovnih škola i centra Pro - mens iz Niša održan je u cilju nastavka saradnje koja je započeta novembra 2016. godine, kada su podeljene besplatne školarine đacima za pohađanje programa mentalne aritmetike SuanPan.
Sastanku je pored direktora  i stručnih saradnika osnovnih škola prisustvovao i gradonačelnik Niša, gospodin Darko Bulatović, i sekretar sekretarijata za grad Niš, diplomirani psiholog Marina Kostić.

Dogovorene su dalje zajedničke aktivnosti koje će kroz ovaj partnerski odnos doneti najbolje rezultate kada je u pitanju napredovanje niških školaraca u pogledu jače pažnje, memorije i koncetracije.

UM CARUJE!

 
 
enfrdeitptrues
facebookyoutubegoogle+ twitterpinterestlinkedin

Pro-Mens d.o.o.
Vožda Karađorđa 47 Niš

PROGRAMI

Srž naših programa je kombinacija metodike i psihologije. Programi su jedinstveni na tržištu Srbije, pa čak i na teritoriji čitavog Balkana. Znanja stečena tokom kurseva mentalne aritmetike i brzog čitanja ostaju kao trajna sposobnost. Jednom savladana tehnika ostaje trajno usvojena.

SuanPan
Mentalna aritmetika

Međunarodni program razvijanja mentalnih potencijala kod dece.

Detaljno

Fast Forward
Program brzog čitanja

Fast Forward kursevi brzog čitanja. Čitajte brzo, živite natenane.

Detaljno

Pro-Mens
Obuka predavača

Profesionalna i sertifikovana Pro-Mens obuka budućih predavača.

Detaljno

Saznajte više o našim programima

Vaši utisci

Osvežavajući i moderan vid učenja, oplemenjuje i roditelje i decu! Dete se raduje brojevima i igrama koncentracije i uživa u njima. Odlična priprema za školu. Sve pohvale, nastavite tako!!!
~ Danijela Anić, mama šestogodišnje Magdalene

Pročitajte ostale utiske