Pro-mens obrazovni centar | Mentalna aritmetika SuanPan | Brzo čitanje FastForward | 018/250.700 | kontakt@pro-mens.com

fb goreyoutube goregplus goretw gorepi goreli gore
17 feb 2017

SuanPan mentalna aritmetika bila je jedna od tema na Prvom stručnom skupu direktora škola Jugoistočne Srbije i Kosova u organizaciji Društva direktora Srbije, kada je predstavljena SuanPan mreža u regionu sa svim statističkim merenjima uspešnosti programa kod polaznika u periodu od četiri godine, koliko se program sprovodi u Srbiji i regionu. Skupu je prisustvovalo 105 direktora osnovnih i srednjih škola, a opšta konstatacija je svakako bila da su pažnja, memorija i koncentracija kod školske dece u vrhu liste problema sa kojima se obrazovni sistem danas susreće, a da program mentalne aritmetike SuanPan definitivno nudi kvalitetno i trajno rešenje u ovom domenu. Um caruje!

enfrdeitptrues
facebookyoutubegoogle+ twitterpinterestlinkedin

Pro-Mens d.o.o.
Vožda Karađorđa 47 Niš

PROGRAMI

Srž naših programa je kombinacija metodike i psihologije. Programi su jedinstveni na tržištu Srbije, pa čak i na teritoriji čitavog Balkana. Znanja stečena tokom kurseva mentalne aritmetike i brzog čitanja ostaju kao trajna sposobnost. Jednom savladana tehnika ostaje trajno usvojena.

SuanPan
Mentalna aritmetika

Međunarodni program razvijanja mentalnih potencijala kod dece.

Detaljno

Fast Forward
Program brzog čitanja

Fast Forward kursevi brzog čitanja. Čitajte brzo, živite natenane.

Detaljno

Pro-Mens
Obuka predavača

Profesionalna i sertifikovana Pro-Mens obuka budućih predavača.

Detaljno

Saznajte više o našim programima

Vaši utisci

Osvežavajući i moderan vid učenja, oplemenjuje i roditelje i decu! Dete se raduje brojevima i igrama koncentracije i uživa u njima. Odlična priprema za školu. Sve pohvale, nastavite tako!!!
~ Danijela Anić, mama šestogodišnje Magdalene

Pročitajte ostale utiske