Pro-mens obrazovni centar | Mentalna aritmetika SuanPan | Brzo čitanje FastForward | 018/250.700 | kontakt@pro-mens.com

fb goreyoutube goregplus goretw gorepi goreli gore
27 mar 2017

Na Međunarodnom sajmu franšizinga u Parizu, koji se održao u periodu od 19. do 22. marta. pod okriljem PKS, svoj program SuanPan mentalne aritmetike predstavio je i centar Pro-mens iz Niša.

Uspešno poslovanje, 41 franšizna jedinica, preko 3.000 polaznika koji su završili program SuanPan mentalne aritmetike, preko 150 predavača je razlog učešća na Međunarodnom sajmu i mogućnost saradnje van granica Balkana.

Cilj učešća na međunarodnom sajmu je promocija i plasman franšiza na inostranim tržištima, unapređenje prepoznatljivosti i vidljivosti domaćih brendova i širenje distributivne mreže proizvoda ili usluga.

SuanPan abakus je privukao prisutne učesnike iz mnogih zemalja, a sam koncept SuanPan programa otvorio je različite mogućnosti za uspostavljanje kontakata sa predstavnicima franšiznog poslovanja širom sveta.

Očekivanja su da će se u narednom periodu nastaviti sa započetom misijom SuanPan mentalne aritmetike shodno pozivima za učešće na sajmovima širom sveta.

UM CARUJE!

enfrdeitptrues
facebookyoutubegoogle+ twitterpinterestlinkedin

Pro-Mens d.o.o.
Vožda Karađorđa 47 Niš

PROGRAMI

Srž naših programa je kombinacija metodike i psihologije. Programi su jedinstveni na tržištu Srbije, pa čak i na teritoriji čitavog Balkana. Znanja stečena tokom kurseva mentalne aritmetike i brzog čitanja ostaju kao trajna sposobnost. Jednom savladana tehnika ostaje trajno usvojena.

SuanPan
Mentalna aritmetika

Međunarodni program razvijanja mentalnih potencijala kod dece.

Detaljno

Fast Forward
Program brzog čitanja

Fast Forward kursevi brzog čitanja. Čitajte brzo, živite natenane.

Detaljno

Pro-Mens
Obuka predavača

Profesionalna i sertifikovana Pro-Mens obuka budućih predavača.

Detaljno

Saznajte više o našim programima

Vaši utisci

Osvežavajući i moderan vid učenja, oplemenjuje i roditelje i decu! Dete se raduje brojevima i igrama koncentracije i uživa u njima. Odlična priprema za školu. Sve pohvale, nastavite tako!!!
~ Danijela Anić, mama šestogodišnje Magdalene

Pročitajte ostale utiske