Pro-mens obrazovni centar | Mentalna aritmetika SuanPan | Brzo čitanje FastForward | 018/250.700 | kontakt@pro-mens.com

fb goreyoutube goregplus goretw gorepi goreli gore
22 feb 2017

Prezentacija programa SuanPan mentalne aritmetike održaće se na Učiteljskom fakultetu  u Užicu 24. februara 2017. u 18 časova.

Naši saradnici iz Maštaonice, vođeni pozitivnim iskustvom iz Požege i Užica, podeliće svoje uspehe o uticaju programa na razvoj dečijih potencijala budućim polaznicima i njihovim roditeljima.

SuanPan program će tom prilikom prezentovati i docent dr. Olivera Marković koja je već objavila više naučnih radova na temu istočnjačkih metoda računanja.

Prezentacija će obuhvatiti i dodelu sertifikata za polaznike prve generacije koja je završila osnovni nivo programa SuanPan mentalne aritmetike u Požegi.

Druženje u Užicu završiće se dodelom vaučera direktorima škola u Požegi i Užicu u okviru akcije “Um caruje”. Posle Šapca, Niša, Valjeva, Vršca, Leskovca, Zrenjanina, Sremske Mitrovice i Čačka program SuanPan mentalne aritmetike će pohađati i učenici osnovnih škola u Požegi i Užicu. 

Čitava akcija rezultat je zajedničkog pokroviteljstva i saradnje obrazovnih centara Maštaonica Požega i Pro-Mens Niš.

enfrdeitptrues
facebookyoutubegoogle+ twitterpinterestlinkedin

Pro-Mens d.o.o.
Vožda Karađorđa 47 Niš

PROGRAMI

Srž naših programa je kombinacija metodike i psihologije. Programi su jedinstveni na tržištu Srbije, pa čak i na teritoriji čitavog Balkana. Znanja stečena tokom kurseva mentalne aritmetike i brzog čitanja ostaju kao trajna sposobnost. Jednom savladana tehnika ostaje trajno usvojena.

SuanPan
Mentalna aritmetika

Međunarodni program razvijanja mentalnih potencijala kod dece.

Detaljno

Fast Forward
Program brzog čitanja

Fast Forward kursevi brzog čitanja. Čitajte brzo, živite natenane.

Detaljno

Pro-Mens
Obuka predavača

Profesionalna i sertifikovana Pro-Mens obuka budućih predavača.

Detaljno

Saznajte više o našim programima

Vaši utisci

Osvežavajući i moderan vid učenja, oplemenjuje i roditelje i decu! Dete se raduje brojevima i igrama koncentracije i uživa u njima. Odlična priprema za školu. Sve pohvale, nastavite tako!!!
~ Danijela Anić, mama šestogodišnje Magdalene

Pročitajte ostale utiske