Pro-mens obrazovni centar | Mentalna aritmetika SuanPan | Brzo čitanje FastForward | 018/250.700 | kontakt@pro-mens.com

fb goreyoutube goregplus goretw gorepi goreli gore

16 maj 2017

Hajde da se igramo jedne zabavne igre! Na šta vas asocira slovo D? (dan, digitron, dijamant, dodir, društvo...). Svako od vas ima svojstven odgovor koji se duboko krije u njegovoj podsvesti i kategoriše donekle njegovu ličnost. Moja prva asocijacija je DETINJSTVO.

To je jedan od najbezbrižnijih perioda naših života kada nam niko nije zamerao što se ponašamo kao deca. Period života koji smo svi imali, uživali u njemu, nadali se da će brzo proći jer smo želeli da nemamo zabrane koje roditelji obično postavljaju deci, želeli smo svet bez granica. Period u kom bi život bio ograničen samo maštom.

„Jedna od najsrećnijih stvari koja može da vam se dogodi u životu jeste srećno detinjstvo“ (A. Kristi).

Svako dete ima jednu veliku težnju - da poraste. Sastavni deo prelaska u svet odraslih je i igranje uloga gde u maminim štiklama i haljinama svaka devojčica jednom zatekne sebe ispred ogledala, gde svaki dečak u ruci drži ključeve od automobila i kasnije simulira vožnju težeći da bude kao svoj tata. Mnoga deca imaju u svom najranijem detinjstvu mnoštvo drugih zanimanja kroz igru. Oni su bibliotekari, lekari, učitelji, kuvari.

Sva ta deca  se jednog dana ostvare u tim ulogama, ali ono što je najvažnije je da nikada ne puste dete u sebi da odraste. To dete u sebi biće vam potrebno kada postanete roditelji, onda kada vam je potrebno da svom detetu budete partner u igri, učenju, priči i usvajanju novih znanja. Neće vas razumeti ako pričate jezikom bibliotekara, lekara, učitelja, ali će vas uvek razumeti ako sa njim razgovarate nežno, naivno i umilo, onako kako to samo deca znaju. I što je najvažnije, deca vole najčistije i najiskrenije.

Zato roditelji, zagrlite svoje dete, poljubite i pomilujte po kosi jer takvo iskazivanje emocija nema starosnu granicu.

Irena Jovanović
Autor: Irena Jovanović
Pedagog i predavač SuanPan mentalne aritmetike za najmlađe polaznike (kinder grupa), sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom od jaslenog uzrasta do post-adolescentnog perioda.

enfrdeitptrues
facebookyoutubegoogle+ twitterpinterestlinkedin

Pro-Mens d.o.o.
Vožda Karađorđa 47 Niš

PROGRAMI

Srž naših programa je kombinacija metodike i psihologije. Programi su jedinstveni na tržištu Srbije, pa čak i na teritoriji čitavog Balkana. Znanja stečena tokom kurseva mentalne aritmetike i brzog čitanja ostaju kao trajna sposobnost. Jednom savladana tehnika ostaje trajno usvojena.

SuanPan
Mentalna aritmetika

Međunarodni program razvijanja mentalnih potencijala kod dece.

Detaljno

Fast Forward
Program brzog čitanja

Fast Forward kursevi brzog čitanja. Čitajte brzo, živite natenane.

Detaljno

Pro-Mens
Obuka predavača

Profesionalna i sertifikovana Pro-Mens obuka budućih predavača.

Detaljno

Saznajte više o našim programima

Naš tim

Naše polaznike obučavaju sertifikovani predavači, nastavnici i profesori sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi. Svi predavači su prošli sertifikovani kurs za obuku mentalne aritmetike.

milica vukotic yildirim

Milica Vukotić Yildirim je direktor centra Pro-mens. Po obrazovanju je diplomirani psiholog sa višegodišnjim praktičnim iskustvom u radu sa decom predškolskog i školskog uzrasta.

dusica-milosavljevic

Dušica Milosavljević je direktor nastave i razvoja u obrazovnom centru Pro-mens. Diplomirani je filolog za engleski jezik i književnost sa više od 10 godina iskustva u nastavi i radu sa decom.

ana-brankovic-momcilov

Ana Branković Momčilov je diplomirala na Visokoj školi za vaspitače i poseduje Montessori licencu. Radi sa decom najmlađeg uzrasta (kinder grupa), a u Pro-Mens centru je od osnivanja.

 

Upoznajte Pro-Mens tim

O nama

▼ ▼ ▼

PRO-MENS je centar koja se bavi obrazovanjem, inovacijama i istraživanjem u obrazovanju, u cilju da, najpre u Nišu, a i u celoj Srbiji, ponudi usluge obrazovanja koje idu u korak sa svetskim trendovima, nudeći programe mentalne aritmetike i brzog čitanja, čija je srž kombinacija metodike i psihologije.

Saznajte više o Pro-Mens centru

fb youtube gplus desnotwitterpinterestlinkedin

Vaši utisci

Osvežavajući i moderan vid učenja, oplemenjuje i roditelje i decu! Dete se raduje brojevima i igrama koncentracije i uživa u njima. Odlična priprema za školu. Sve pohvale, nastavite tako!!!
~ Danijela Anić, mama šestogodišnje Magdalene

Pročitajte ostale utiske